reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Renkler ve Kadınlar

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
KIRMIZI RENK – Sizin sevgiliniz çok aktif kadındır. Enerjisi aşıp taşıyor, hep ilgi odağı. Çok ilginç ve neşeli. Fakat eğer siz sakin, temkinli adamsınızsa, o zaman bu kızdan sık Uslan görebilirsiniz. Buna göre de onun başını herhangi bir işle karıştırmaya çalışın.


Bu zaman onun enerjisi çalışmaya harcanacak, siz rahatça kanepede oturup, televizyon bakacaksınız. Fakat bir şeyi kaydedin ki, “kırmızı” kadın sakitlikden sık bazen. Erkeğin elinde kitap divanda uzaması onun için ölüme eşittir. Eğer böyle kadının sizi bırakıp gitmesini istemiyorsanız, ona güvenilir dost olun.

YEŞİL RENK – “Yeşil” hanım ideal kadındır: sabit, teserrüfatçı, güleryüz, qayğıkeşdir, çok nadiren sesini yükseltir. Ama “yeşiller” da kusursuz değiller. Onlar kendisine tereddüt, kendinden memnun adamlardır. Buna göre de ötesinde macera aramaya eğilimlidirler. Onun kendisini en sevilen ve arzulanan kadın gibi hissediyor etməsiçox önemlidir. “Yeşil” diqqetsizliye, ihmale dayanamıyor. odur ki, xanımınızın dünyada tek güzel olduğunu sık sık dilinize getirin.

MOR RENK – Bu rengi seven hanımlar çok titiz olurlar. Onlar gerçekten olağanüstü güzel olsalar da, tuhaf görünseler de, aileye dikkat etmiyorlar. “Mor” ler için kariyer mutfakta yemek bişirmekden önemlidir. O, sıradan ilişkiler için yaranmayıb. Her erkek böyle kadına devam getirmez. Yok, eğer zaten böyle hanıma delicesine vurulmuşsunuzsa, en kötüsü ise o sizin hislerinize cevap vermiyorsa, onun hayatını cennete çevirmeye çalışın. Sadece dinlenmek, sadece eğlenceler … Düzdü bu eğlenceler size pahalıya patlar, odur ki, deriden–kabuktan çıkana kadar işləməlisiniz.

MAVİ VE BEYAZ RENK – Bu rengin taraftarları ciddi ve ayrıntıcı olurlar, onlar her şeyde, ilişkilerden tutmuş mutfak masasına kadar, temizliği ve düzeni severler. Fakat, bu sizi korkutmasın. Çünkü, onlar hem de şəndilər, Romanti maceralara çabuk uyarlar. “Mavi–beyaz” ların daha ilginç kalitesi aşırı hissetme yeteneğine sahip olmalarıdır. Onlar yalanı sık duyuyor ve hemen soğuk, fakat kibar ilişkileri tərəfdaşlarını kendilerinden uzaqlaşdırırlar. Odur ki, böyle kadınlar ihanet etmeyi ağlnıza bile getirmeyin, zaten üstü açılacak.

SİYAH RENK – Erkeklerin çoğunluğu “siyah” giyimli kadınlardan yılan gibi korkuyorlar, sezgisel olarak onun aqressivliyini, liderliğe meylliyini ve içten çelişkili olmasını hissedirlər. Hep ilginç, zarif, zeki, güçlü gözlem yeteneği ve ileri görüşlü olan böyle kadınlar arasında Tenhalar daha sık rastlanır. Buna rağmen, eğer “siyah” kadın kimseyi severse, onunla dünyanın o bir başına da gidebilir. eğer bo svgi istiyorsanız, kendinizi “siyah” kadınla kapatın.

TURUNCU RENK – Turuncu bayanlar değişken karakterlidirler. Onlar da “qirmizilar” gibi enerjik, ünsiyyetcil ve işgüzardılar, fakat ciddi değillerdir. Bu hanımla kolay yola gidebilir, onlar neşeli ve meraklıdırlar, eski fikirlerle hesablaşmırlar. Genellikle əyləncələrini ve taraf müqabillərini değişmeyi seviyorlar. Böyle kadınla ömür–gün arkadaşı olmak istiyorsanız, onun hayatını ilginç edin.

SARI RENK – Bu rngə üstünlük veren kadınlar ço x təzadlıdırlar. Ne kadar ki siz bir dost, ya karı gibi onu sağlıyorsunuz, yumuşak huylu ve qyğıkeşdirlər. Diğer yandan ise, titiz, yelbeyindirlər, çoklu kişi dostları var. Bununla birlikte sevdikleri aama asla ihanet etmez, bunu ahlaksızlık sayarlar. Onlar daha çok mühafizəkardırlar. Bu da “sari” lara iyi eşi olmaya sağlar. Sadece o zamana qder ki, onun ileri sürdüğü talepler duyulsun. Kısacası eğer “sarı gelin” in sizinle iyi davranmasını istiyorsanız, erkek şovinizmindən ve “ben erkeğim” fikirlerden uzak olmalısınız.

LACİVERT RENK – Eğer sakin, hurdacı adamsınızsa, “gök” sizin için en ideal kadın olacak. Bu rengin pərəstşkarları temkinli, iyi olur, insanları yaşı anlamaktadır. Buna baxamayaraq saldırgan, özünəinamlı ve soğuk görünürler. Aslında bu, arkasında hassas, kırılgan ve duygusal ruhlu bir insanın maskasılndan başka bir şey değildir. “Gök” leyaqetsizliyi, kütlüyü, acımasızlığı sevgilisine bağışlamır. Odur ki, hiçbir sebep olmadan onu rencide etmeye kalkışmayın.

Hiç yorum yok: