reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Erkekler neden korkuyor?

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
O, çekici, yakışıklı ve güçlü. Her kızı süründürə kadar güzelliğe sahiptir … “Böyle bir çocuğun hayatında qorxacağı ne ola bilərki ??” diye düşünmeniz normaldir!


Bazı zamanlar çəkinizdən şikayetçi olmusuz? Veya eskisi kadar güzel olmadığınızı ve bunun için dəsevdiyinizin başkalarına baktığını düşünüyorsunuz? Eğer böyle probleminiz varsa size güzel haberim var.En az sizin probleminiz kadar erkek çocukların da sorunları var.Artıq o da en az sizin kadar nasıl göründüğüne fikr verir. Giyimine, saçına dikkat edir.Kilo alanda fikir çekiyor, kel kalmaktan dehşet korkuyor.
İşte erkeklerin korktuğu sorunlar:

Para kazanamama korkusu
Her kadın sevdiği insanın başarılı iş adamı, karakterli ve yakışıklı olmasını istəyər.Ayrıca kadınlar dış güzellikten başka iç güzelliğine de fikir verilmesini istərlər.Təbii ki siz bunu əlininzə kozr tutmamalı, siz de daha az yiyerek 38 bedene sahip olsanız hiç de kötü olmaz.Burada önemli olan onun kendini həhansı konularda ne kadar güvenli olduğunu hissetmektir. Bazı erkekler her zaman için kadından üstün olmak istəyərlər.Yoldaşının kendisinden çok para kazanmasından rahatsız olarlar.Hətta bir gün eve çok büyük miktarda para ile gelirseniz emin olun ki bu onun en büyük kabusu olabilir. Ondaki bu qurxuyu yok etmek için virinci paranın hayatınızda o kadar da önemi olmadığının fark etdirin.Onu ücretsiz olsa da çok seveceğinizi söyleyin.

Reddedilme korkusu
Oğlanlar çok değişken varlıklardır .Çox oğlan sırf reddedilme korkusu için sevdiği kıza yaklaşamaz. Özünde eksiklik hisseden erkekler başvurusu cinse yaklaşmaya sıkıntı çəkilər.Sizinlə birlikte olduqlarə zaman ise ancak sızın güzelliğinizden bahsederler, bazen kalp sıxıcılıq edərlət.Sizinlə ortak noktaları olduğu zaman inanmazlar.Bunun üçünde böyle durumlarda onlara yardım etmemiz lazım olur.Eger sizin de ondan xoşununz gelirse birinci adım sizden gelmesi daha güzel olar.Ən küçük jestle ya da sözle ona sizinde ona fark ettikleriniz haber etməlisizBunu etmekle onun kendine olan güvenini yeniden kazandırmış olursunuz.

Kel kalma korkusu
Bruce Willis ve Sean Connery birçok kadın tarafından yakışıklı olarak kabul edilir. İkisinin de ortak noktası, kel olmalarıdırı.Həkimlər oğlanların çoğunun 20 yaşlarından itibaren saçlarını dökülmesini normal olarak edirlər.Əgər sevgilinizin de böyle bir problemi varsa yada ola durumunda ona şöyle de daha çekici ve yakışıklı olduğunu deyin.Əmin olun ki gözü sizden başkasını aramaz.

Bağlanma korkusu
Bir adam için kendisini mükemmel alması çok önəmlidir.Bir oğlan aşık olduğu zaman kalbinden “kendimi ele alamıyorum. Güçsüz bir insan oldum “diye düşünür. Duyguları o kadar coşkulu olur ki hayattaki Tekk bir amacı olar.o sizi mutlu etmek. Sizi kaybetmekten çok qorxar.Belə durumlarda sevdiğiniz size “Sana olan sevgim beni korkutmaya başladı.” Gibi sözler söyleyebilir bilər.Sizin cevabınız çok önəmlidir.Odur ki, ona sevginizin sonsuz olacağını, ve asla bir birinizi itirməyəcəyinizi bildiren kelimeler deməkdir.Təkcə kelimeler yetmeyebilir olabilir.

Hiç yorum yok: