reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Erkekler hakkindaki 10 yanlis fikir

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Erkekler hakkında 10 yanlış fikir
“Erkeğin kalbine giden yol onun midesinden geçer.” Kelimesi her hanımın kulağında küpe gibidir. İşten gelen kişinin hizmetinde duran azəri hanımı da daima lezzetli yemekleriyle onun kalbini fethetmek istiyor. Eğer eve kişinin misafiri gelirse, sorumluluk birebir beş artıyor. Fakat son yıllarda yapılan araştırmalar erkeğin kalbine giden yolun farklı olduğunu tespit etti. Rus uzmanlarının göre erkeğin kalbine giden yol onun midesinden geçmiyor. “Pravda” gazetesinde yayımlanan bir habere göre, çapkın ve seks düşkünü oldukları sanılan erkeklerin hiç de öyle olmadıkları olgularla anlatılıp.

Rusya’nın ünlü gazetesi Pravda, erkekler hakkında söylenen 10 hatayı açıkladı. Haberde “Erkeklerin yalancı oldukları ve sadece seks düşündükleri doğru değil” mesajı verildi. Onlar erkekler hakkında söylenen “10 düz ve 10 yanlış özellikler” e açıklık getirdiler.

1. Bir erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer.
Modern erkekler kadında iyi yemek bişirmekden daha çok başka şeyler arıyor. Sahanda yumurtayla bile mutlu olabiliyorlar!

2. İlk adım hep erkekten beklenir. Erkekler harekete geçmeyi sever.
Eğer sohbet karşı cinsten gidiyorsa erkekler aksine çok utangaç davranıyorlar .. Bir erkeğin ilk adım atması, aslında onun için hiç de kolay değildir.

3. Erkekler aşık olamaz, onlar için seks her zaman aşktan önce gelir.
Uzmanlar erkeklerin yüzde 90 aşka inandığını söylüyor. Sadece aşkla birlikte tutku da arıyorlar

Hiç yorum yok: