reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Çerezin Faydaları

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Çerezin Faydaları ; Günlük hayatımızın sağlıklı ve enerjik geçmesi için çeşitli doğal yolların önemi inkar edilemez. Bu nedenle çerezlerin faydası bilgilerini sunuyoruz.

Cevizin faydaları – bağırsakları yumuşatır. Yeşil olgunlaşmamış cevizin suyunu bal ve üzüm sirkesi ile karıştırıp gargara yapmak ağızdaki yaraları, damak ve diş kanamasını tedavi ediyor.

Fındık ın faydaları – böbrek ağrılarını sakinleştirir. Böbrekte kum ve taşların düşmesine yardımcı olur. Ayrıca, koliform da düşmesine yardımcı olur. Beden ve zihni yorgunluğu ortadan götürüyor.

Badem infaydaları   – beden ve zihinsel yorgunluğu ortadan götürüyor. Baş ağrısı, karaciğer ve böbrek ağrılarını azaltır. Şekeri kanda düzenler.

Ayçiçeği çekirdeği faydaları – gerginlik ve heyacanı ardan götürüyor.

Antep fıstığı nın faydaları- safra kesesi ve böbrek ağrıları için faydalıdır. Ayrıca, Öksürüğün kesici rolü var.

Kestane nin faydaları – kalp-damar hastalıkları için faydalıdır. İçeriğinde yağ asitleri damar sertleşmesinin önler.

Kişmiş – demir zengini olup kanı artırıyor. Kuru üzüm, ayrıca bellek için de iyidir.

Leblebi nin faydaları – mide için oldukça iyidir.

Kayısı kurusu nun faydaları– karaciğer hücrelerinin çoğalmasına neden olur ve kanser önler. Demir eksikliğinden kaynaklanan kan azlığının önler.

Özetle belirtmek isteriz ki, yaşından aslı olmayarak gün boyunca 1-2 adet de olsa, çerez yemek beyin uzmanları tarafından ısrarla tavsiye edilir. Özellikle de gelişmekte olan çocuklar için bunun çok önemli olduğunu belirtiyorlar.

Hiç yorum yok: